MENU
Головна » Новини

Нарешті!!! Нарешті студентка ММАКу відкриває участь у читаннях не за спеціальністю, а за покликанням. Дуже приємно бачити, що молодь переймається проблемними питаннями сьогодення у галузі екології! З дебютом тебе Святокум Надія!!!< ... Читати далі »

Переглядів: 681 | Дата: 02.11.2018

Виховання людини патріота має велике значення для подальшого розвитку особистості. В роки навчання необхідно виховувати глибокі почуття національної гідності, свідомості, високий рівень загальної культури та народних знань, народно ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Дата: 02.11.2018

У Миколаївській філії Київського національного університету культури і мистецтв пройшов третій гриль-фест під назвою «Helloween. Пекельна страва». У межах фестивалю їжі відбувся майстер-клас з карвінгу «Гарбузова різанина» від майс ... Читати далі »

Переглядів: 730 | Дата: 02.11.2018

Шоу повинно продовжуватись!

Активні студенти ММАК не дозволили сумувати гостям Миколаївського зоопарку! Вихованці коледжу були запрошені в зоопарк на костюмоване свято присвячене Хеллоуіну. Вони проводили дитя ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Дата: 02.11.2018

Останніми роками свято Хеллоуін стає все популярнішим серед української молоді. Дехто проти цього свята, але потрібно поважати й інші культури. Інакше нам не стати частиною світової спільноти, до якої ми так прагнемо. А коли ми нав ... Читати далі »

Переглядів: 770 | Дата: 02.11.2018

Покладання квітів до меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону К.Ф. Ольшанського з нагоди відзначення 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.               ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Дата: 02.11.2018

Hosted by uCoz