MENU
Головна » Новини » Випускники ММАК
Випускники ММАК

І знову про випускниів ММАК! Ірина Гришак, перший випуск коледжу спеціальності «Акторське мистецтво», ввійшла у топ-8 відомих людей з рідного міста!               

https://www.0512.com.ua/news/3011163/top-8-znamenitostej-vysedsih-iz-nikolaeva-foto?fbclid=IwAR2bg3Yom2poW6uQSVQ8gyuZYU7FXwYGF1g-IZCtDB63_TYJbeJ3DXBAv3Y

Ірина Гришак вчилася в Миколаївській академії дитячої творчості, де в той момент, коли дівчина закінчувала 9 клас, відкривався Миколаївський муніципальний академічний коледж, вона вирішила вступити на спеціальність акторського мистецтва. Після закінчення коледжу майбутня актриса навчалася в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого.

Уже в студентські роки вперше знялася в кіно, де зіграла головну роль в музичній комедії "Шляхетні бродяги".

Далі її акторська кар'єра пішла стрімко вгору. Так Ірина спробувала себе в новому жанровому амплуа, знявшись в багатосерійному проекті "Будинок Надії", в двох мелодрамах "Затемнення" і "Один на двох", де актриса знайшла справжнє визнання глядачів, а також знялася у фільмах "Без коливань", "День сонця", "Кримінальний журналіст", "Сонячний листопад" "Жіночі секрети", "Зникаючі сліди", "Акушерка".



Переглядів: 1080 | Рейтинг: 5.0/1

Hosted by uCoz