MENU
Головна » Новини » "Мовний код української нації"
"Мовний код української нації"

16 листопада 2017 року в коледжі відбувся захід "Мовний код української нації" для студентів та викладачів. Дякуємо викладачам МОІППО, які провели для нас цей захід та ще раз показали, що наша "Українська мова" є наймальовничишою й наймилозвучнішою!

17 листопада 2017 року. Вітаємо в стінах коледжу викладачів, що проходять курси підвищення кваліфікації в МОІППО за напрямом художньо-естетичного виховання (керівники гуртів сценічних мистецтв: музики, вокалу, тенцю, театру). Викладачі коледжу гостинно зустрічають на заняттях де діляться власним педагогічним досвідом та майстерністю з фахових дисциплін.

17 листопада 2017 року. Цей день був такий насичений подіями! І на останок, ввечорі, концерт «Proдвижение» з участю нашого студента, нашої гордості - Мавлонова Каріма. Вітаємого його усім студентсько-викладацьким колективом з 1 місцем!!! З перемогою тебе Каріме! Ти найкращій!!!

18 листопада 2017 року відбувся другий тур обласної олімпіади з дизайну. Перемогу здобули Берест Д. та Кучма К. які посіли перше місце. Серед переможців і Сухіна Д. Усі вони студенти 4-го курсу спеціальності "Декоративно-прикладне мистецтво". Студентка Максимова Д. стала призером олімпіади ввійшовши в 20-ку кращих. Найкращі вітання викладачам художніх дисциплін Іваницькому А.В., Гільовій Р.В., Купцовій Т.М., Гурьєвій Ю.В., Шевченко Т.В., Фроловій Н.В. (кафедра художніх дисциплін), які готують конкурентноспроможних фахівців.!!!

21 листопада 2017 року студенти коледжу взяли участь у мітингу вшанування пам’яті борців за свободу та незалежність нашої України та покладанні квітів до меморіалу Небесної сотні


 

Переглядів: 656 | Рейтинг: 5.0/1

Hosted by uCoz